Oportunitate investitie ,Domeniu sasesc cu teren 3000mp teren-Hărman

Descriere casa vila

La doar cateva minute de Brasov, in centrul localitatii Harman, se vinde un domeniu sasesc, cu o suprafata totala de 3000mp, un conac ce dateaza inca din anii 1870, perfect conservat in timp.
Aflat chiar langa Politie si vis-à-vis de Primarie, aceasta proprietate este compusa din doua case, dintre care una este prevazuta cu un spatiu commercial, avand intrare separata, din strada.
Prima casa este compusa din : sufragerie spatioasa, doua dormitoare generoase, baie si bucatarie ce permite accesul in 3 beciuri mari si inalte. Beciurile sunt dotate cu instalatii de apa la fiecare dintre cele 3 compartimente si pot fi folosite atat pentru depozitare produse, dar si ca fiind crama personala, unde se poate stoca licoarea realizata chiar din fructele produse in livada proprie.
In interiorul curtii generoase , imprejmuita de pomi fructiferi, copaci ornamenatali , flori si gazon, se afla cea de-a doua casa, compusa din: 3 camere cu 2 intrari, mai exact: bucatarie mare, accesorizata cu electrocasnice moderne si un cuptor de ceramica, un dormitor aerisit si bine luminat, continuand cu o camera de zi (dinning)si o baie, retragandu-ne intr-o sufragerie foarte generoasa, un foisor si gratarul –aflate intr-un loc special amenajat pentru a-ti crea spatial perfect de odihna si cateva anexe care pot fi utilizate in diferite scopuri, in functie de preferinte.
Casele, anexele (unele cu destinatia de grajduri) si terenurile aferente, sunt dispuse pe o suprafata totala de circa 1300 mp. Suprafata utila a celor 2 case fiind de aproximativ 200 mp. De-asemenea, in spatele unei anexe (grajd), se afla inca un teren de peste 1700 mp.
Exista posibilitati multiple de mansardare sau amenajarea altor camere.
Peretii din caramida sunt grosi de 60cm, casa fiind incalzita cu calorifere, centrala termica proprie si o soba pe lemne, casele datand din anul 1870, respectiv 1936.
Desi pretul de vanzare pare prea “de bun simt” pentru o asemenea proprietate, nu ezitati sa ne contactati in vederea vizionarii, pentru a va convinge singuri ca ati putea deveni proprietarii unui domeniu care impleteste istoria cu modernismul. Vânzarea este reprezentată de agenția imobiliară Dinamic Impact Imob, comisionul fiind de 2%.ID Oferta: 345

Pret Vanzare: € 279,000 
Numar Camere:6
Zona:
Suprafata utila:180 mp
Reper:PRIMARIE
Strazi:Asfaltate
Numar Dormitoare:4
Tip casa:Individuala
Numar Bai:1
Numar Bucatarii:1
An Constructie:1872
Suprafata Teren:3000 mp
Acces:Auto, Autobuz, Pietonal
Front:15 ml / nr fronturi 2
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 16 Mai 2022
Numar de afisari: 86

Caracteristici generale

  • Stadiu: Finalizat
  • Structura: Caramida
  • Materiale: Beton Armat, Caramida
  • Podele: Beton, Gresie, Parchet
  • Acoperis: Tigla
  • Curte: Betonata, Foisor, Gradina, Gratar, Livada, Pavata
  • Incalzire: Centrala Termica, Sobe
  • Terasa: 1
  • Bucatarie: Da
  • Utilitati: Apa, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Sistem irigatii, Telefon