Apartament in casa cu intrare separata !

Descriere apartament

Ofer spre vânzare un duplex decomandat amplasat în centrul istoric al Braşovului, la distanţă de 2 minute de Piaţa Sfatului şi Biserica Neagră. Imobilul are o suprafaţă totală de 140 mp format din: doua camere (19.2mp şi 17.2 mp), o bucătărie generoasă (11.5 mp), o baie (4.3 mp), o camara de (2.7 mp), un balcon (3.6 mp), hol (8 mp), scară interioară (9.2 mp), mansarda de 56 mp (la această suprafaţă masarda are o înălţime mai mare de 2,2m) şi subsol (12 mp - înalţime mai mare de 2 m pentru această suprafaţă). Imobilul este situat la etajul unu al unei case tip duplex, două duplex-uri, unul la parter si celalalt la etaj, fiecare duplex are intrare si curte separată (curtea este separată - o curte pe o parte a casei şi cealaltă curte pe cealaltă parte a a casei). Imobilul are o aşezare urbanistică foarte bună şi nu există în împrejurimi imobile/construcţii care să umbrească duplexul/casa.
Întregul imobil a fost construit în anul 1964 din structura de beton armat, plăci de beton între nivele (inclusiv la mansardă) şi pereţii sunt din cărămidă. Imobilul a fost izolat termic în anul 2010 şi acoperişul a fost refăcut din tabla metalică în anul 2012. Imobilul este în stare perfecta - nu are nevoie de consolidări sau intervenţii structurale şi nu există infiltraţii sau orice alte defecte similare. Nu s-a intervenit asupra interiorului de la data construcţiei. În funcţie de amenajare, duplexul poate să fie exploatat în scop turistic sau poate să găzduiască o familie care se va bucura în fiecare zi de aerul de poveste, liniştit al Braşovului de altădată.
Pe lângă poziţia ultra-centrală, spaţiul interior complex şi generos, beneficiaţi de o curte proprie cu o suprafaţă de 107 mp. Curtea are o formă dreptunghiulară şi poate fi amenajată pentru a îndeplini şi cele mai sofisticate dorinte. Accesul auto se realizează direct din str. Traian Demetrescu printr-o poartă din fier forjat neautomatizată, cu posibilitati de automatizare (în curte se pot parca 2 masini).
Acest duplex reuşeşte să ofere toate condiţiile necesare unui trai privilegiat, în cea mai râvnită zonă a Braşovului, la un preţ avantajos. Fie că eşti copil sau adult, orice plimbare va avea o poveste pe care o să o trăieşti în fiecare zi. Te aşteptăm la vizionare şi îţi putem pune la dispoziţie cele necesare pentru efectuarea verificărilor prealabile pe care le doreşti.

Utilităţi
o Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz , Cablu RDS
o Sistem incalzire: Sobe de teracota (functionale pe gaz)
Finisaje
o Podele: Parchet, Gresie
o Usi interior si exterior: Lemn
o Pereti: Faianta, Vopsea lavabila
o Stare interior si exterior: buna
o Izolatii termice : exterior
Dotări
o Alte spatii utile: Beci in suprafata de 12 mp
o Contorizare: Apometre, Contor gaz si electricitate
o Acoperis nou din tabla
o Pod in suprafata utila de 56 mp cu posibilitati de mansardare
o Porti la intrarea in curte din fier forjat executate in 2018
Alte detalii
- Strada asfaltata: da
- Mijloace de transport : la 100 m ( statia Biserica Neagra)
- Iluminat stradal :da
- Parc Saguna : 100 m
- Zona foarte linistita cu priveliste spre : Biserica Neagra;Tampa; Drumul Poienii ;Pietrele lui Solomon .Comision standard!ID Oferta: 420

Pret Vanzare: € 199,000 
Zona:
Suprafata utila:130 mp
Confort:1
Compartimentare:decomandat
Etaj:1/1
Nr. etaje imobil:1
Numar Balcoane:1
Reper:
Tip Imobil:Vila
Numar Camere:2
An Constructie:1964
Actualizat la: 4 Martie 2024
Numar de afisari: 87

Caracteristici generale

  • Locuri Parcare: 1/Garaj exterior
  • Acces:
  • Servicii: administrare