Oportunitate de investiție! Casă Săsească, teren 6 000 mp

Descriere casa vila

Proprietatea este situată in centrul localității Hărman, și are o suprafață de 215 mp, în formă de L, cu 8 camere si 2 bai la parter si 2 încăperi la subsol de aprox. 80 mp, mansardă cu o suprafață de circa 80 mp, compusă din living dormitor si baie. Acoperișul mansardei este recondiționat( asterială, folie si izolație tip vată de 10 cm).
Imobilul este dotat cu 2 centrale cu ardere prin condensare, alimentate cu gaz.
Imobilul este racordat la toate utilitățile comunale in plus are puț forat pentru apa dotat cu hidrofor.
Bucătăria exterioară este dotata profesional si sare cuptor de pizza( Pompei pe lemne)
Utilitățile (apa canalizare si curent) sunt trase pe toata suprafața curții, subteran, până în spate la toaletele exterioare, construcție nouă, compusă din 2 încăperi dotate. Vis a vis de toalete se afla o terasa mare acoperită( construcție noua) cu o suprafață de 100 mp care se poate eventual compartimenta și astfel existând posibilitatea creării unor camere de oaspeți ori a unei activități de agrement, spațiu de depozitare, sau alte acareturi. Pivnița este construită pe o fundație de patru metri putând fi folosită și la protecție ân caz de seisme cu magnitudine mare.
Suprafața totală a terenului este de 5585 de mp. Curtea este recent amenajată cu 4 terase pavate cu cărămidă ,drum pietruit pe toata suprafața curții, alei pietruite pentru acces in toate încăperile. Această proprietate oferă oportunitatea de dezvoltare a unei zone pentru turism, extinderea în vederea construirii mai multor locuințe sau pensiuni, hotel, spații comerciale, sere sau alte domenii cum ar fi agricultura, apicultura, creșterea de animale și multe altele. Oferta este reprezentată cu exclusivitate de agenția imobiliară Dinamic Impact Imob de dl Marinel Urzică  COMISION ZERO de la cumpărător! Tel. 0746974904ID Oferta: 389

Pret Vanzare: € 460,000 
Numar Camere:10
Zona:
Suprafata utila:217 mp
Reper:PRIMARIE
Numar Dormitoare:8
Tip casa:
Numar Bai:4
Numar Bucatarii:2
Suprafata Teren:1700 mp
Destinatie:Locuinta, Locuinta/Birou, Spatiu Comercial
Actualizat la: 25 Ianuarie 2024
Numar de afisari: 1152

Caracteristici generale

  • Stadiu: Finalizat
  • Structura: Caramida
  • Terasa: 1